joi, 28 mai 2009

Hotel Venus - Slanic Moldova









Cand am fost in aprilie la Slanic Moldova ne-am cazat la Hotel Venus, hotel de 2 stele, cred, cu radacini adanci in epoca comunista. Plusurile au fost: pretul mic, 70 de lei pe camera dubla, saltele si lenjerie foarte curate, noi. Minusuri mai multe: un puternic miros de solutie de omorat gandaci in camere, holuri ca la spitalul de nebuni din secolul trecut, cu mozaic si cauciuc ignifug pe jos, pereti crapati, vechile tablouri cu inventarul si cu regulile de conduita in hotel, baile nerenovate, cu dusuri ca la puscarie.
De la receptie ni s-au dat cheile de la 2 camere, una din ele nu se deschidea....pentru ca era incuiata pe dinauntru, iar cealalta era locuita de un domn cu basca si geamantan de piele maron cu catarama care din fericire nu era in camera. Frumos nu e asa?
In camera televizor color cu cablu tv dar....fara telecomanda, frigider mic pe amoniac, 2-3 umerase desperecheate si cutie de lustruit pantofi (din asta nu am mai vazut de pe timpul cand mergeam cu ai mei la mare prin sindicat).
Cu toate acestea ne-am simtit bine la Slanic....am plecat a doua zi la Tusnad :). Merita sa dormi o noapte daca nu ai buget foarte mare si mai ales daca vrei sa iti amintesti de concediile cu parintii de pe vremea comunistilor.
va pun ceva poze cu locatia.

5 comentarii:

Liana spunea...

De unde deduc că știi cum e și la spitalul de nebuni, și la pușcărie :)
Oricum, n-aveai ce căuta la Venus, bărbații sunt de pe Marte.

Doctor Beetle spunea...

Ma rog....Alea erau niste comparatii si sunt folosite frecvent. Cat despre teoria cu barbatii sunt de pe marte...daca e adevarata....atunci numai homosexualii ar ramane pe marte, toti ceilalti ar pleca ori spre venus ori spre taramul de imperechere, Terra.

tepuita din constanta spunea...

nu exista teapa si bataie de joc mai mare decat acest hotel si angajatii sai sau cel putin unul din ei, un receptioner nesimtit ! sunt din constanta, bugetar si am luat prin Directia de Munca Constanta un bilet pentru 6 zile incepand cu 24 iulie 2009. Dupa ce am mers sute de km, respectiv Constanta-Slanic Moldova, am ajuns la ora 14 la receptia hotelului unde era un domn la receptie cu o fata acra si plin de el. Am completat formularul de cazare si am mers in camera. O camera infecta, cu saltele goale, un maldar de paturi si prosoape jegoase, un veceu infect plin cu ... stit dvs ce. Mi s-a facut sila si am zis ca nu am ce cauta acolo. am coborat la receptie si l-am intrebat pe respectivul receptioner daca trebuia sa vin cu lenjeria de acasa si daca e in atributia mea sa spal wc-ul? a spus ca doar ce fusese eliberata camera. Cum este posibil oameni buni sa te duci sa te cazesi intr-o camera infecta, chiar daca esti bugetar si te cazezi intr-un hotel de 2 stele? l-am rugat sa imi dea o camera mai buna chiar si contra cost, pentru o seara, pentru a ma odihnic si pleca a doua zi pentru ca nu era de stat acolo desi el imi facuse fisa de cazare ptr 6 zile. mi-a spus ca nu se poate, i-am inapoiat cheia, l-am intrebat daca am ceva de semnat si a zis indiferent ca nu! atat sictir nu am vazut in viata mea, si eu lucrez cu oameni dar nu am facut niciodata asa ceva! e cumplit ca in sec XXI exista astfel de locuri si astfel de oameni. Am plecat desi afara erau cca 40 de grade, bineinteles cazarea mea era facuta ptr 6 zile. eram prea obosita ca sa fac scandal dar ar fi meritat chemat OPC , Televiziunea, sa vada toata lumea ce hotel si oameni infecti sunt acolo. Pentru mine nu mai exista aceasta statiune! oribil si bataie de joc, astea sunt cuvintele ptr acest hotel.

Doctor Beetle spunea...

eiii sa nu exageram. sa ne gandim ca traim inca in Romania si sa tragem aer adanc in piept si sa ne calmam. peste tot avem parte de oameni din astia. in hotel intradevar nu s-au facut investitii majore, dar macar paturi si lenjerie mai mult decat ok sunt. ai avut tu ghinion atunci. iar despre statiune nu putem zice prea mult de rau, caci statiunea ramane frumoasa prin salbaticia ei si prin izvoarele cu apa sulfuroasa. hotelul pentru pretul platit pe noapte e mai mult decat ok. noi ne-am dus acolo tocmai din acest considerent, bani putini. urmatoarea zi am fost la Tusnad unde ne-am cazat la o vila particulara unde paturile erau de pe vremea bunicii iar lenjeria nu era schimbata de vreo cateva saptamani, nu mai zic de paturile imbacsite cu MS (ministerul sanatatii) titrate pe ele, probabil capatate de la o inundatie ca ajutoare pentru sinistrati. iar pretul camerei era aproape dublu si nu justifica conditiile.

Anonim spunea...

Mda, am citit comentariile si ma alatur.
Hotel de o stea cu ifose de cinci.
Igiena precara, dush-uri cu apa fierbinte doar cand functioneaza daca doresti si rece trebuie sa mergi in alta parte.
Robinetii de la chiuvete curg astfel incat pe jos sunt suvoaie de apa.
Prosoape , asternururi , doar la cerere cu spaga, aspirator, ce-i ala ?
Hotelul se afla in varful unei stanci cu o panta inclinata, nu aduceti copii si varstnicii, copii pot scapa pe dupa un gardulet de 30 cm care bordeaza o rapa de cca 7 metrii in imediata apropiere a aleii de acces, prizele nu functioneaza, tv cu 5 canale si acelea fara sonor, preturi la cazare si restaurant de 3 stele.
Mijloace de agrement nu exista.Personalul la receptie neospitalier.